Om oss

 

Företaget

Säkerhet och Trygghet är nyckelord (!!) för oss på Atech Home Security. Därför gör vi allt vi kan för att Du som kund skall kunna känna Dig säker och trygg, samtidigt som Du erhåller en användarvänlig produkt. Säkerhet är inte bara att kunna hålla obehöriga utelåsta, det är lika viktigt att man själv enkelt kan ta sig ut vid en eventuell nödsituation. Försäkringskrav skall jämkas med krav på säker utrymning. Tillika skall allt fungera smidigt och säkert utan krångel.

Säkerhet och trygghet innebär att kunna lita på den produkt och den leverantör man har valt. För att Atech Home Security skall kunna leva upp till detta har vi fortlöpande utbildning internt och med andra externt inom säkerhetsbranschen.

Vi levererar skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhet och tillgänglighet. Genom spetskompetens på projektering, rådgivning, installation och efterservice på mekaniskt, elektroniskt inbrottsskydd samt andra säkerhetsprodukter blir Atech Home Security det självklara valet som säkerhetsleverantör. Vi är idag 3 personer verksamma i Västra Götalands län och redo att tillgodose Era behov inom allt från lås, inbrottsskydd till andra hemsäkerhetsprodukter. Varmt välkommen att kontakta oss under fliken "Kontakta oss ", här ovan.

 


 

 Du har ett behov- vi står för lösningen

 

Välkommen än en gång

 Atech Home Security

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen

 

Atech Home Security

Organisationsnr. 196305235035

Mobil: +46 (0)76 416 5975

Björksgatan 44

S-416 52 Göteborg, Sweden